Ons bedrijf

Onze kwekerij houdt zich voornamelijk bezig met het kweken van sierheesters op de volle grond. Op een 6 hectare wordt met zorg gekweekt aan een groeiend assortiment van verschillende groen gewassen.

Op de volle grond

Waar wij in het verleden begonnen met sierheesters zijn er inmiddels in de omgeving van Balkbrug verschillende percelen in gebruik, waar op elk ervan, Jan Pieter de juiste omstandigheden heeft gecreƫerd voor de betreffende teelt van verschillende bloeiers.
Dus niets door elkaar, maar allemaal; overzichtelijk gesorteerd op jaar en soort.

In de kas

Taxus en Ilex zijn veel gevraagde soorten.
Deze worden door Jan Pieter in de kas opgekweekt tot verkoop klare soort van hoge kwaliteit en deels in de volle grond door gekweekt. Vele tuincentra en collega kwekers in Nederland, maar ook in Belgiƫ en Duitsland vormen hiervoor een steeds groeiende klantenkring. Dit bewijst dan Jan Pieter met zijn kwekerij zorg draagt voor een goed en kwalitatief hoogstaand product.

In hoofdzaak leveren wij aan: collega kwekers, cash en carry, traditionele handel, lijnrijders, tuincentra, hoveniers ,particulieren, en groenvoorziening in diverse Europese landen.

Adres gegevens

Kwekerij jp visser De Kolonie 6 7707 SC Balkbrug E-mail: info@kwekerijvisser.nl tel. 0655527407